Εκδρομές

Η ανακάλυψη της Μυκόνου, χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια γρήγορη περιήγηση! Τι θα λέγατε να ζήσετε μια καλά οργανωμένη εκδρομή που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα σημεία του μοναδικού αυτού νησιού;
Φανταστείτε την τέλεια μέρα, επιλέξτε από τις καλύτερες εκδρομικές προτάσεις μας και απολαύστε τα μαργαριτάρια στο Αιγαίο!

Περιγραφή εκδρομών

tourisma Αρχαία Δήλος
Εκδρομή στο ιερό νησί του Απόλλωνα και της Άρτεμης που ήταν διάσημο πολιτικό και θρησκευτικό κέντρο στην Αρχαιότητα και παραμένει ένας από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς χώρους της ανατολικής Μεσογείου.

tourisma Jeep Safari της Μυκόνου
Ανακαλύψτε όλες τις κρυμμένες γωνιές του νησιού με αυτήν την ημερήσια εκδρομή και απολαύστε εκπληκτική θέα, αγροτικές & παραδοσιακές περιοχές, όμορφες παραλίες και τη μοναδική αίσθηση οδήγησης με τζιπ!

tourisma Περιήγηση στην πόλη και το νησί της Μυκόνου
Αυτή η μοναδική περιήγηση είναι γεμάτη μοναδικές εικόνες, γαλάζιο ουρανό, όμορφα κατάλευκα σπίτια, πανέμορφα οικογενειακά εκκλησάκια και υπέροχες παραλίες παντού! Ξεκινάμε την περιήγηση με τα πόδια στα δρομάκια της πόλης της Μυκόνου και στη συνέχεια εξερευνούμε το νησί με λεωφορείο. Επισκεφθείτε τα καλύτερα μέρη της Μυκόνου.

tourisma Κρουαζιέρα στις Νότιες Παραλίες
Τι θα λέγατε για μια Ολοήμερη Κρουαζιέρα με ένα παραδοσιακό σκάφος στη νότια ακτή της Μυκόνου; Χαλαρώστε, απολαύστε τον ήλιο, παρακολουθήστε τα κρυστάλλινα νερά και τις σπηλιές, δείτε ήσυχες παραλίες και απολαύστε ένα παραδοσιακό γεύμα σε μια παραθαλάσσια ταβέρνα. Ήλιος και διασκέδαση για όλους!

tourisma Περιήγηση στην Τήνο
Αποδράστε στην Τήνο με αυτήν την Ολοήμερη Εκδρομή, απολαύστε τις πολυάριθμες παραλίες και μην χάσετε την πιο ιερή εκκλησία στην Ελλάδα. Επισκεφτείτε τα τυπικά χωριά, τα γραφικά τοπία, το Κάστρο, περάστε από τις αγροτικές εκτάσεις του νησιού και αφιερώστε χρόνο για να θαυμάσετε τους παλιούς βενετσιάνικους περιστεριώνες.

tourisma Κρουαζιέρα στο Ηλιοβασίλεμα
Πλοηγηθείτε στη δυτική πλευρά, νιώστε την απόλυτη ελευθερία και τη αύρα της θάλασσας.
Αφεθείτε σε αυτή την αξέχαστη απογευματινή κρουαζιέρα, απολαμβάνοντας αφρώδες κρασί μαζί με το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα!