accomodation

Διαμονή

transportation

Διαχείριση
Μετακινήσεων

excursions

Εκδρομές
Χερσαίες & Θαλάσσιες

Group Arrangements

Διαχείριση Γκρουπ

VIP-Services

Υπηρεσίες VIP

Mice Management

Διαχείριση Εκδηλώσεων

Εταιρία Διαχείρισης Προορισμού

Η TOURISMA είναι μία πελατοκεντρική εταιρεία που εστιάζει στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση, σχεδιάζοντας αποκλειστικές εμπειρίες για να καλύψει τις ανάγκες όλων των ταξιδιωτών μας.

Η TOURISMA εξειδικεύεται στις καινοτόμες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, με σεβασμό στον πολιτισμό της Ελλάδας και στις μαγευτικές ομορφιές της Μυκόνου.

Είτε πρόκειται για διακοπές είτε για επαγγελματικό ταξίδι που σας φέρνει να επισκεφθείτε τη Μύκονο, όλη η ομάδα μας στην TOURISMA θα διασφαλίσει ότι το ταξίδι σας θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

destination management company
Driven by Service

Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

 • Προτάσεις και κρατήσεις για ξενοδοχεία ή διαμερίσματα
 • Διαχείριση μεταφορών: Αεροδρόμιο / Λιμάνι / Υπηρεσίες εδάφους για κρουαζιερόπλοια / Μεταφορές με πούλμαν, μίνι βαν και λιμουζίνα
 • Εκδρομές: Αναψυχής / Περιπέτειας / Πολιτιστικές / Διασκέδασης / Ειδικές ξεναγήσεις
 • Island hopping: Διαμονή / Ακτοπλοϊκά εισιτήρια / Μεταφορές / Τοπικές εκδρομές

Μύκονος

Η Μύκονος, διάσημη σε όλο τον κόσμο, υποδέχεται κάθε χρόνο την ελίτ των ταξιδιωτών.

Το νησί της Μυκόνου είναι το ιδανικό σκηνικό για αποκλειστικές και αξέχαστες διακοπές που σίγουρα θα ξεπεράσουν κάθε προσδοκία σας. Απολαύστε μια μεγάλη γκάμα πολυτελών καταλυμάτων, από κομψά ξενοδοχεία μέχρι ιδιωτικές βίλες, με υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, πανέμορφες οργανωμένες παραλίες και αφεθείτε στη μαγική ατμόσφαιρα του νησιού που θα αναζωογονήσει το μυαλό και την ψυχή σας.

mykonos
glass of champagne

Εκδρομές

Η ανακάλυψη της Μυκόνου, χρειάζεται κάτι περισσότερο από μια γρήγορη περιήγηση! Τι θα λέγατε να ζήσετε μια καλά οργανωμένη εκδρομή που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τα σημαντικότερα και πιο ενδιαφέροντα σημεία του μοναδικού αυτού νησιού;

Φανταστείτε την τέλεια μέρα, επιλέξτε από τις καλύτερες εκδρομικές προτάσεις μας και απολαύστε το μαργαριτάρι του Αιγαίου!

sea view

Επικοινωνήστε μαζί μας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την TOURISMA συμπληρώνοντας τη φόρμα ή μέσω email στο info@tourisma.gr

Αυτή είναι η διεύθυνσή μας και ο αριθμός τηλεφώνου:

Airport Region | PO Box 560
84600 – Mykonos | Greece (GR)
T. +30 22890 77000

  Το Όραμά μας

  Η TOURISMA Incoming δεσμεύεται να προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης προορισμών υψηλής ποιότητας και προγράμματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μεμονωμένων πελατών και των Τουριστικών Οργανισμών.

  Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε τα πιο απαιτητικά, καινοτόμα και μοναδικά προγράμματα, να κατανοήσουμε, να υποστηρίξουμε και να παρακολουθήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να μετατρέψουμε εκδηλώσεις και διακοπές σε μια αξέχαστη εμπειρία.

  Οι άνθρωποί μας

  Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες, προσανατολισμένους στις υπηρεσίες, με γνώση εις βάθος του προορισμού. Οι άνθρωποι μας είναι το κεφάλαιό μας και η εγγύηση της επιτυχίας μας.

  Οι πελάτες μας

  Έχουμε το προνόμιο να συνεργαζόμαστε με μερικές από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κλάδο του τουρισμού και δεν το παίρνουμε αυτό ελαφριά. Βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες και συνεργαζόμαστε μαζί τους για να επιτύχουμε αποτελέσματα που μπορούν να μετρηθούν.

  Εργαζόμαστε με επιμέλεια και αποτελεσματικότητα αποδεχόμενοι ότι οι ανάγκες των πελατών μας έχουν προτεραιότητα. Είμαστε τόσο καλοί όσο και οι πελάτες μας και είμαστε πρόθυμοι να κάνουμε τα πάντα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερα από τη συνεργασία μας.