Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα Tourisma. Εάν συνεχίσετε να περιηγείστε και να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε να συμμορφώνεστε και να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις χρήσης, οι οποίοι μαζί με την πολιτική απορρήτου μας διέπουν τη σχέση της Tourisma μαζί σας σε σχέση με αυτόν τον ιστότοπο.

Ο όρος «Tourisma» ή «εμείς» ή «εμείς» αναφέρεται στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου του οποίου η έδρα είναι Περιφέρεια Αεροδρομίου PO Box 560. 84600 Mykonos.Hellas. Ο όρος «εσείς» αναφέρεται στον χρήστη ή θεατή της ιστοσελίδας μας.

Η χρήση αυτού του ιστότοπου υπόκειται στους ακόλουθους όρους χρήσης:

  • Το περιεχόμενο των σελίδων αυτού του ιστότοπου είναι μόνο για γενικές πληροφορίες και χρήση. Μπορεί να αλλάξει χωρίς προειδοποίηση.
  • Ούτε εμείς ούτε τρίτοι παρέχουμε καμία εγγύηση ή εγγύηση ως προς την ακρίβεια, την επικαιρότητα, την απόδοση, την πληρότητα ή την καταλληλότητα των πληροφοριών και των υλικών που βρίσκονται ή προσφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο για οποιονδήποτε συγκεκριμένο σκοπό. Αναγνωρίζετε ότι αυτές οι πληροφορίες και το υλικό ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή λάθη και αποκλείουμε ρητά την ευθύνη για τέτοιες ανακρίβειες ή σφάλματα στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από τη νομοθεσία.
  • Η χρήση οποιασδήποτε πληροφορίας ή υλικού σε αυτόν τον ιστότοπο γίνεται αποκλειστικά με δική σας ευθύνη, για την οποία δεν φέρουμε καμία ευθύνη. Είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τυχόν προϊόντα, υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του ιστότοπου πληρούν τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας.
  • Αυτός ο ιστότοπος περιέχει υλικό που ανήκει σε εμάς ή του οποίου παρέχεται άδεια χρήσης. Αυτό το υλικό περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται σε, το σχέδιο, τη διάταξη, την εμφάνιση, την εμφάνιση και τα γραφικά. Η αναπαραγωγή απαγορεύεται εκτός από τη σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων, η οποία αποτελεί μέρος αυτών των όρων και προϋποθέσεων.
  • Όλα τα εμπορικά σήματα που αναπαράγονται σε αυτόν τον ιστότοπο, τα οποία δεν αποτελούν ιδιοκτησία ή δεν έχουν άδεια χρήσης του χειριστή, αναγνωρίζονται στον ιστότοπο.
  • Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση αυτού του ιστότοπου μπορεί να οδηγήσει σε αξίωση αποζημίωσης ή/και να συνιστά ποινικό αδίκημα.
  • Κατά καιρούς αυτός ο ιστότοπος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας για την παροχή περαιτέρω πληροφοριών. Δεν σημαίνουν ότι εγκρίνουμε τους ιστότοπους. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων ιστότοπων.
  • Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτόν τον ιστότοπο από άλλο ιστότοπο ή έγγραφο χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Tourisma.
  • Η χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς και τυχόν διαφωνία που προκύπτουν από αυτήν τη χρήση του ιστότοπου υπόκεινται στους νόμους της Αγγλίας και της Ουαλίας.